MOON BRIDGE – Joonas Haavisto & Kestutis Vaiginis (FI/LT)

MOON BRIDGE - Joonas Haavisto & Kestutis Vaiginis (FI/LT)
Päiväys: 3.10.
Klo: 19:00 - 20:40
Sijainti: Lyceumklubi
Liput: 30 €
Väliaika

Saksofonisti Kestutis Vaiginis  ja pianisti Joonas Haavisto kuuluvat maansa eturivin jazzmuusikoihin. Pohjoismaisia ja baltialaisia sävyjä sisältävän musiikin keskiössä kristallin- kirkkaat melodiat yhdistyvät melankolisiin harmonioihin sekä kupliviin rytmeihin.

Duon debyyttilevy Moon Bridge julkaistiin maailmanlaajuisesti japanilaisen Eight Island levy-yhtiön toimesta keväällä 2024.

Haavisto ja Vaiginis tapasivat ensi kertaa Liettuan isoimman pianokilpailun Jazz Improvizacijan yhteydessä 2006. Joonas voitti kyseisen kilpailun ja sieltä asti duo on tehnyt yhteistyötä erilaisissa kokoonpanoissa.

He ovat esiintyneet mm. Blue Note Jazz Clubilla New Yorkissa, Tokyo Jazz Festivaalilla sekä North Sea Jazz Festivaalilla. Liettualainen Kestutis on opiskellut maineikkaassa Manhattan School of Musicissa ja julkaissut useita levyjä kansainvälisten tähtien kanssa. Steinway artisti Joonas Haavisto on esiintynyt kamariorkesterien solistina ja menestynyt kansainvälisissä kilpailuissa. Hän on esiintynyt trionsa kanssa ympäri maailman ja julkaissut viisi albumia.

 

Joonas Haavisto, piano

Kestutis Vaiginis, saksofoni

 

 

Salonkibuffet avautuu 1 tunti ennen konserttia

Lippuja Salonkikonsertteihin rajoitetusti, 40 kpl/konsertti

Lisätiedot lippuvarausten yhteydessä